🔥 Nakúpte obľúbenú kozmetiku Wooden Spoon so zľavou až 10 %! Viac info o akcii tu.

Miska na rozpúšťanie čokolády

Pokiaľ ste sa inšpirovali lámanou čokoládou z našej ponuky a máte chuť na vlastné tvorenie, stane sa táto miska vašim nepostrádateľným parťákom. Ľahko vám umožní pripraviť čokoládu aj v RAW kvalite vo vodnom kúpeli. Praktické očko na konci misky zaistí stabilitu a praktické kraje ľahké vylievanie čokolády do formy.
Dostupnosť Skladom (>5 Ks)
Kód: 1763
€12,10
Miska na rozpúšťanie čokolády
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO
  • Jednoduchá a čistá práca s čokoládou.
  • Nerezový materiál.
  • Možno umývať v umývačke.

Obsah balenia: 1 ks

Priemer: 14,5 cm

Objem: 0,4 l

Materiál: Nerez

Pred prvým použitím misku dôkladne umyte a osušte.


Keď neviete ako na to: Voda na vodný kúpeľ by nemala presiahnuť 45 °C. Pri tejto teplote odstavte hrniec z platne a misku vložte do hrnca tak, aby sa dno misky dotýkalo vodnej hladiny. Nalámanú čokoládu v miske nechajte rozpustiť, pomaly miešajte metličkou alebo vidličkou. Pozor – do čokolády sa nesmie dostať ani kvapka vody, inak dôjde k nevratnému znehodnoteniu čokolády.

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynské potreby
Záruka: 24
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 0
Bez GMO: 0
Bez lepku: 0
Bez mléka: 0
Bez plastu: 0
Bez sóji: 0
Bio: 0
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 0
Odborník: 0
Pale: 0
Paleo: 0
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 0
Top produkty: 0
Vegan: 0
Vegetarian: 0
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: