Doprava zadarmo pri nákupe nad 100 eur.

Čokoláda mliečna 51% s GUARANOU, 45 g

Čokoláda s guaranou spája chuť čokolády a "zázračnej" rastliny z brazílskeho pralesa - guarany.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 914
€3,67
Čokoláda mliečna 51% s GUARANOU, 45 g
Hlavní obrázek
CLEAN LABEL
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Hmotnosť: 45 g

V spolupráci s firmou GUARANAPLUS v čokoládovnách Troubelice vytvorili kolekciu čokolád s guaranou.

Guarana je známa ako prírodný zdroj energie.

Spojením čokolády z Hanej a guarany vznikli originálné čokolády lahodných chutí.

Tieto čokolády odporúčame študentom, vodičom a všetkým, ktorí majú tzv. duševne náročnú prácu. Rovnako tak sú tieto čokolády vhodné pre ľudí, ktorí sa venujú športu aktívne alebo pasívne, prípadne majú inú fyzickú záťaž.

Zloženie: Kakaové bôby, kakaové maslo, sušené mlieko, panela, guarana. Obsah kakaovej sušiny najmenej 51%.

Mliečna čokoláda jemnej chuti s príjemne sladkým podtónom a výraznou čokoládovou vôňou, ručno sypaná pravými španielskými mandľami tej najvyššej kvality. Táto mliečna čokoláda je zaujímavá vyšším kakaovým podielom, než je bežné u mliečnych čokolád, napriek tomu si zachováva jemnú chuť s opojnou vôňou.

Tajomstvo jemnosti spočíva v spôsobe spracovania a vyváženej kombinácii sušeného mlieka, panely a kakaového masla a guarany.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají.

Mliečna čokoláda 51% získala prestížne ocenenie "Zlatá Salima 2014" a "Výrobok OK 2014" (výrobok Olomouckého kraja).

Čokoláda je sladená panelou, ktorá doladí konečnú lahodnú sladkú chuť.

Neobsahuje lecitín ani konzervanty! Neobsahuje LEPOK.

O ČOKOLÁDACH

Cieľom čokoládovne Troubelice je ponúknuť zákazníkom kvalitné čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bôbov. Každá čokoláda je ručne vyrobená a každá je svojím spôsobom originál. Čokolády sú sladené stuhnutou trstinovou šťavou z panely v bio kvalite.
Snaží sa zachovať "tradičnú" chuť a vôňu čokolády. K výrobe používajú kvalitné suroviny, nie sú zástancovia používania umelých farbív, lecitínu a umelých látok zvýrazňujúcich arómu. Kakaové bôby prirodzene obsahujú cca polovicu kakaového masla, ktoré je nositeľom výraznej čokoládovej vône, preto nie je potrebné pridávať arómy. Kakaové maslo dodáva čokoláde nielen vôňu, ale aj jemnosť.
Bohužiaľ sa dnes často stretávame s rôznymi druhmi čokolád, kde je kakaové maslo čiastočne alebo úplne nahradené inými rastlinnými olejmi, ktoré významne znižujú kvalitu čokolády a čokoláda sa tak stáva akousi "náhradou", ktorá je plná umelých látok a farbív. V čokoládach z Troubelice zachovávajú kakaové maslo a nepoužívajú iné rastlinné oleje.

Základný proces výroby:
Kakaové bôby sa najskôr musia ručne prebrať a roztriediť. Boby sa nasypú do drviča, kde dochádza k narušeniu štruktúry bôbov a následnému "odfúknutiu" šupky. Týmto procesom vzniká kakaová hmota. Kakaová hmota sa vlieva do melanžéroch. Pridajú sa ďalšie suroviny - kakaové maslo na zjemnenie, prípadne sušené mlieko a panela.
Všetko sa premiešava a hnetie. Hnetenie je proces, kedy dochádza ku zjemňovaniu čokolády v špeciálnej nádobe - melanžéroch, v ktorej sú umiestnené žulové kamene, ktoré sa otáča po žulovom dne nádoby a tým dochádza k zjemneniu čokolády. Hnetenie trvá až niekoľko desiatok hodín. Po tej sa čokoláda vlieva do nerezových nádob, kde stuhne.
Čokoláda sa potom vloží do temperovacieho stroja, kde sa zahrieva a následne chladí, tzv. proces temperovania. Každý druh čokolády má inú teplotu temperovania.
Po tej je čokoláda vlievaná do foriem, ktoré sa ukladajú do chladničky. Akonáhle čokoláda stuhne, vyklopí sa z foriem a nechá sa minimálne 1 deň "odpočívať". Potom je čokoláda pripravená na balenie.

Ku sladeniu všetkých výrobkov používame trstinovú šťavu Panelu.
Neobsahuje lecitín ani konzervanty! Neobsahuje lepok!

Vyrobené v ČR.
Čokoládám Troubelice bol udelený certifikát "Haná regionálny produkt".

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády
CLEAN LABEL: 1
Vegetarian: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Česká rodinná čokoládovňa z Troubelic na Morave ponúka ručne vyrobené produkty z kvalitných kakaových bôbov priamo z plantáží Ekvádoru. Na výrobu čokolády využívajú iba kakaové bôby, kakaové maslo a panel na dosladenie. Produkty sú nealkalizované, bez pridaných látok, konzervantov, sladidiel, lepku a lecitínu.