Doprava zadarmo pri nákupe nad 100 eur.

Čokoláda biela 40% so spirulinou, 45 g - EDICIÓN NUEVA

Ručno vyrobená biela čokoláda so spirulinou.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 926
€3,83
Čokoláda biela 40% so spirulinou, 45 g - EDICIÓN NUEVA
Hlavní obrázek
CLEAN LABEL
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Hmotnosť: 45g

Nový dizajn tabuľkovej čokolády. Tabuľka čokolády je teraz tenšia, čo ešte viac umocní jej dokonalú chuť - doslova sa Vám rozplynie na jazyku! Čokoláda je balená v prírodnom kraftovom obale, ktorý skrýva čokoládový príbeh a proces výroby bean to bar čokolády.

Zloženie: Kakaové maslo, panela, sušené mlieko, spirulina minimálne 1%.

Táto biela čokoláda obsahuje 40% kakaového masla, ktoré je prirodzenou súčasťou kakaových bôbov a je nositeľom výraznej typickej vône čokolády. Čokoláda je sladená panelou - stuhnutou trstinovou šťavou v bio kvalite, ktorá nie je rafinovaná a prirodzene obsahuje melasu. Do bielej čokolády pridali spirulinu z Ánd, ktorú dovážajú z Ekvádoru v tej najvyššej kvalite. Spirulina z Ánd je drobná sinica modrozelenej farby a z hľadiska výživy je najbohatší mikroorganizmus na zemi. Kombináciou bielej čokolády a spiruliny vznikla "zelená" čokoláda. Jej lahodná chuť a zelenkavá farba si získala srdce množstva malých i veľkých zákazníkov.

  •      Bez lepku.
  •      Neobsahuje lecitín ani konzervanty.
  •      Ručná výroba z ekvádorských kakaových bôbov.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 2550 kJ (614 kcal)
tuky 46,72 g
z toho: nasýtené mastné kyseliny 28,25 g
sacharidy 35,3 g
z toho: cukry 29,9 g
vláknina 2,38 g
bielkoviny 11,76 g
soľ 0,355 g

Soľ je v potravine obsiahnutá v dôsledku prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.

O ČOKOLÁDACH

Cieľom čokoládovne Troubelice je ponúknuť zákazníkom kvalitné čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bôbov. Každá čokoláda je ručne vyrobená a každá je svojím spôsobom originál. Čokolády sú sladené stuhnutou trstinovou šťavou z panely v bio kvalite.
Snaží sa zachovať "tradičnú" chuť a vôňu čokolády. K výrobe používajú kvalitné suroviny, nie sú zástancovia používania umelých farbív, lecitínu a umelých látok zvýrazňujúcich arómu. Kakaové bôby prirodzene obsahujú cca polovicu kakaového masla, ktoré je nositeľom výraznej čokoládovej vône, preto nie je potrebné pridávať arómy. Kakaové maslo dodáva čokoláde nielen vôňu, ale aj jemnosť.
Bohužiaľ sa dnes často stretávame s rôznymi druhmi čokolád, kde je kakaové maslo čiastočne alebo úplne nahradené inými rastlinnými olejmi, ktoré významne znižujú kvalitu čokolády a čokoláda sa tak stáva akousi "náhradou", ktorá je plná umelých látok a farbív. V čokoládach z Troubelice zachovávajú kakaové maslo a nepoužívajú iné rastlinné oleje.

Základný proces výroby:
Kakaové bôby sa najskôr musia ručne prebrať a roztriediť. Boby sa nasypú do drviča, kde dochádza k narušeniu štruktúry bôbov a následnému "odfúknutiu" šupky. Týmto procesom vzniká kakaová hmota. Kakaová hmota sa vlieva do melanžéroch. Pridajú sa ďalšie suroviny - kakaové maslo na zjemnenie, prípadne sušené mlieko a panela.
Všetko sa premiešava a hnetie. Hnetenie je proces, kedy dochádza ku zjemňovaniu čokolády v špeciálnej nádobe - melanžéroch, v ktorej sú umiestnené žulové kamene, ktoré sa otáča po žulovom dne nádoby a tým dochádza k zjemneniu čokolády. Hnetenie trvá až niekoľko desiatok hodín. Po tej sa čokoláda vlieva do nerezových nádob, kde stuhne.
Čokoláda sa potom vloží do temperovacieho stroja, kde sa zahrieva a následne chladí, tzv. proces temperovania. Každý druh čokolády má inú teplotu temperovania.
Po tej je čokoláda vlievaná do foriem, ktoré sa ukladajú do chladničky. Akonáhle čokoláda stuhne, vyklopí sa z foriem a nechá sa minimálne 1 deň "odpočívať". Potom je čokoláda pripravená na balenie.

Ku sladeniu všetkých výrobkov používame trstinovú šťavu Panelu.
Neobsahuje lecitín ani konzervanty! Neobsahuje lepok!

Vyrobené v ČR.
Čokoládám Troubelice bol udelený certifikát "Haná regionálny produkt".

Dodatočné parametre

Kategória: Čokolády
CLEAN LABEL: 1
Vegetarian: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Česká rodinná čokoládovňa z Troubelic na Morave ponúka ručne vyrobené produkty z kvalitných kakaových bôbov priamo z plantáží Ekvádoru. Na výrobu čokolády využívajú iba kakaové bôby, kakaové maslo a panel na dosladenie. Produkty sú nealkalizované, bez pridaných látok, konzervantov, sladidiel, lepku a lecitínu.