Doprava zadarmo pri nákupe nad 100 eur.

BIO kokosový cukor 300 g

Nutrične výživný kokosový palmový cukor je 100% prírodné sladidlo získané ručným zberom nektáru z kvetov kokosovej palmy pestovanej podľa zásad ekologického hospodárstva. Má príjemne sladkú chuť s tónmi karamelu a podobnú sladivosť ako biely repný cukor. Oproti bežnému cukru má nižší glykemický index (GI = 35).
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1030
€4,54
BIO kokosový cukor 300 g
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Obsah balenia: 300g

Vedeli ste že?
Kokosový cukor neničí zdravie ani ekológii našej planéty. Pri pestovaní palmy olejnej na plantážach v monokultúrach dochádza k narušovaniu pôdy chemikáliami a orbou a k následnému ničenie okolitej fauny a flóry. Na rozdiel od palmového oleja sa palmový kokosový cukor vyrába šetrným udržateľným spôsobom. Palmy sa pre svoju miazgu miesto výrubaniu a rozrezaniu udržujú. Organizácia svetovej banky pre výživu a poľnohospodárstvo (FAO) uviedla, že palmy dokážu produkovať miazgu na výrobu cukru až 100 rokov. Jedná sa o veľmi prínosné odvetví pre životné prostredie s využitím tradičných techník výroby.

Použitie: Vďaka takmer rovnakej sladivosti ho môžete nahradiť v rovnakom pomere 1: 1 v receptoch za biely cukor. Lyžičku kokosového cukru môžete pridať k dosladeniu kávy, čaju, kaše alebo smoothie, ale dokonca aj dochutenieu najrôznejších omáčok.

Výživové údaje na 100 g:
Energia: 1661 kJ / 391 kcal
Tuky: 0,75 g
z toho nas. masť. kys .: 0,4 g
Sacharidy: 97 g
z toho cukry: 94 g
Bielkoviny: 1,5 g
Vláknina: 1,5 g
Soľ: 0 g

Vápnik: 520 mg (65%) *

* Referenčná hodnota príjmu

Skladovanie: Skladujte v suchu a tme.

Zloženie: 100% BIO kokosový cukor

Dodatočné parametre

Kategória: Cukor a sladidlá
Bio: 1
Vegan: 1
Vegetarian: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: