Doprava zadarmo pri nákupe nad 100 eur.

Kniha na celý život

Pokiaľ sa zaujímate o kvalitné stravovanie a zdravý životný štýl, Kniha na celý život nesmie chýbať vo vašej knižnici. Zrozumiteľne vám odpovie na otázky, ako si oboje udržať dlhodobo a čo všetko sa skrýva za slovami skutočná zdravotná prevencia. 100 receptov pripravených z naozajstných surovín vás naučí variť rýchlo, chutne a efektívne. Autorka vás prevedie fermentačnou praxou, vysvetlí dôležitosť kvality, sezónnosti a lokálnosti potravín pre naše zdravie a zameria sa aj na tému detskej stravy. Vydajte sa spoločne s touto knihou na cestu k svojmu pevnému zdraviu.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1295
€24,96
Kniha na celý život
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

„Svojich posledných šesť rokov tancujem v kuchyni okolo svojich detí, a verím tak, že mám skutočne čo odovzdať. Dotknem sa dojčenia a umelej dojčenskej výživy, ukážem pár svojich tipov, kedy a ako začať podávať prvú lyžičku, vrátane vyskúšaných kombinácií surovín. Spoločne s Inštitútom funkčnej medicíny a výživy (IFMV) sme pre vás zostavili navyše tabuľku – malého sprievodcu tým, v akom veku je najvhodnejšie zaradiť ktorú potravinu.”  Michaela Luňáčková, autorka knihy

Viac o knihe:

  • Všetky recepty sú prirodzene bezlepkové, bez cukru a prevažná väčšina z nich neobsahuje mlieko. Vďaka tomu sú recepty vhodné aj pre celosvetovo známy nutričný reštart Whole30.
  • Celú knihu dopĺňa autorka Michaela o svoju osobnú skúsenosť a príbeh.
  • Vhľad do problematiky naozajstného jedla formou prepracovanej informačnej časti, ktorá preniká k jadru tak veľmi diskutovaných tém, ako sú obilniny, mliečne výrobky a cukor.


Počet strán: 288
Rozmery: 26 x 22 x 2,6 cm
Rok vydania: 2021

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: