Kečup pikantný, 200 g




- Bezlepkový a vyrobený z celých potravín.
- Kečup je jemný a plný výraznej chuti zrelých paradajok.
- Jedno balenie vyrobené cca z 700 g paradajok San Marzano spoločne s najkvalitnejším jablčným octom a korením.
- Nikoleta Mária vyrába tie najkvalitnejšie produkty bez chemických konzervantov.
Obsah balenia: 200 g
Zloženie: paradajky - San Marzano, jablčný ocot, cukor, soľ, zmes korenia, sušený pastier, sušená mrkva, chilli.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY |
|
Energetická hodnota na 100 g |
377 kJ/ 90 kcal |
Tuky |
0,56 g |
Nasýtené mastné kyseliny |
0 g |
Sacharidy |
18,4 g |
z toho cukry |
17 g |
Bielkoviny |
2,6 g |
Vláknina |
1,68 g |
Soľ |
0,14 g |
Krajina pôvodu: Česká republika
Skladovanie: Skladujte v tme do 25 °C, po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 4 dní.
Upozornenie: Obsahuje zeler.
Výrobca: Nikoleta Maria
Nikoleta Maria je česká firma zameriavajúca sa na výrobu produktov z tých najčerstvejších a celých surovín bez chemických prísad. Prepájajú tradičné s netradičným, vytvárajú chute a kombinácie, ktoré inde nenájdete.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kečupy a omáčky |
---|---|
EAN: | 8594206450643 |
Atypická doprava: | 0 |
Bez cukru: | 0 |
Bez GMO: | 0 |
Bez kofeinu: | 0 |
Bez lepku: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Bez plastu: | 0 |
Bez sóji: | 1 |
Bio: | 0 |
CLEAN LABEL: | 1 |
Deti: | 0 |
Doporučujeme: | 0 |
Dostupné - Brno: | 0 |
Dostupné - Praha Štěrboholy: | 0 |
Dostupné-Bratislava–OC Central: | 0 |
Expirace: | 2026-02-18 |
Gaps: | 0 |
Keto: | 0 |
Low carb: | 0 |
Muži: | 0 |
Novorodenci: | 0 |
Pale: | 0 |
Paleo: | 0 |
Raw: | 0 |
Seniori: | 0 |
Športovci: | 0 |
Tehotné a dojčiace: | 0 |
Top produkty: | 0 |
Vegan: | 1 |
Vegetarian: | 1 |
Z celistvých potravin: | 0 |
Ženy: | 0 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať príspevky. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nikoleta Maria je česká firma zameriavajúca sa na výrobu produktov z tých najčerstvejších celých surovín, bez chemických prísad. Prepájajú tradičné s netradičným, vytvárajú chute a kombinácie, ktoré inde nenájdete.