PRAJEME KRÁSNU JESEŇ

Jedálniček na chudnutie

Ak hľadáte niečo viac než len recepty na chudnutie, táto kniha je skvelou voľbou. Detailný stravovací plán plný receptov vás dovedie krok za krokom k vysnívanému cieľu. A to iba za 3 týždne. Tri typy jedálnych lístkov, 3 vyvážené jedlá denne, 53 chutných receptov. S touto knihou máte ideálnu mieru na dosah, stačí sa len rozhodnúť a ísť do toho!
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1238
€17,88
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Tri vyvážené jedlá na každý deň s obsahom 100 g sacharidov denne.

Tri typy jedálnikov podľa kalorického príjmu a 53 šťavnatých receptov.

Čo presne v knihe nájdete?

  • Vysvetlenie, ako a prečo sú kniha a jedálničky zostavené.
  • Ako zistíte, ktorý z jedálnych lístkov je pre vás najvhodnejší.
  • Prečo a ako sme vybrali konkrétne jedlá s ohľadom na hormóny ovplyvňujúce chudnutie.
  • Zoznam pár netradičných surovín, ktoré sú v receptoch použité.
  • Tri jednoduché kroky, ako vytrvať a pokračovať aj po 3 týždňoch.
  • Prehľad obľúbených pomocníkov v kuchyni, ktorí šetria čas.
  • Jedálniček na 21 dní podľa kalorického príjmu, rozdeleného do 3 kategórií 1 300 kcal, 1 500 kcal a 1 800 kcal.
  • Prehľad jedál z vybranej kategórie na nasledujúce 3 týždne s odkazmi na stránky knihy, kde nájdete ich recepty.
  • Raňajky, obedy a večere na každý deň po dobu 3 týždňov s kalorickou hodnotou jedla a množstvom makroživín.

Kto pripravil knihu?

  • Michaela Nováková je výživovou poradkyňou a lektorkou kurzov z fitplan.cz.
  • Petr Novák, ktorý má detailné znalosti o fungovaní tela a hormónov a tiež predchádzajúce skúsenosti so svojou prvou knihou Ako páliť a neukladať.
  • Lucie Grusová, ktorá obohatila knihu šťavnatými receptami, ktoré boli podrobené prísnym výberom.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: