🚚Týždeň DOPRAVY ZADARMO s Packeta a PPL Parcelshop pri nákupe nad 20 EUR. Viac info tu.

Polar Omega 3 Krill, 60 kapsúl

Hľadáte vysoko kvalitný zdroj omega 3 mastných kyselín, ale vadí vám výrazná chuť alebo vôňa rybieho oleja? Tieto kapsle, menšie ako je obvyklé u rybích doplnkov stravy, z rýchlo rastúceho morského planktónu, sú úplne bez rybieho zápachu a napriek tomu veľmi účinné! Obsahujú prírodný astaxantín, ktorý pomáha udržať dlhodobú čerstvosť a stabilitu omega 3 mastných kyselín. Vysoká biologická dostupnosť vo fosfolipidovej forme sa postará o cielenú distribúciu do príslušných tkanív srdca, mozgu, očí, kĺbov a ďalších orgánov.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1008
€28,75
Polar Omega 3 Krill, 60 kapsúl
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO
  • Vysoko kvalitný olej z antarktického krillu - pancierovky krillové (Euphausia superba) žijúcej v čistom prostredí Antarktického oceánu. *
  • Jedna kapsula obsahuje vysokú dávku 590 mg vysoko čistého, za studena extrahovaného filtrovaného krillového oleja, ktorý bol očistený od nežiaducich morských solí a triglyceridov za účelom získania kvalitnejších EPA a DHA, ktoré sú pre organizmus okamžite biologicky dostupné.
  • Pre výrobu je využitá technológia ECO Harvesting Technology, vďa\ka ktorej sú zachované všetky cenné zložky krillu.
  • Vďaka šetrnému chytaniu krylu je účinne zabránené nežiadúcim úlovkom (dodržiavané prísne obmedzené kvóty rybolovu krillu).
  • Olej z pancierovky krillové prirodzene obsahuje tiež prospešné fosfolipidy, cholín a astaxantín.
  • Omega 3 sú v NEOBOTANICS OMEGA 3 KRILL PRE olejmi prevažne viazané na fosfolipidy. Táto unikátna fosfolipidová štruktúra zaisťuje lepšie využitie mastných kyselín EPA a DHA a ich cielenú distribúciu priamo do príslušných tkanív srdca, mozgu, očí, kĺbov a ďalších orgánov. Podľa uskutočnených klinických štúdií stačí užívať menšie množstvo omega-3 mastných kyselín vo forme fosfolipidov, ktoré organizmus dokáže efektívnejšie biologicky využívať oproti omega-3 mastným kyselinám rybieho pôvodu (štruktúry triglyceridov).
  • Menší rozmer kapsúl ako je obvyklý u rybích doplnkov stravy.
  • Astaxantín, ktorý sa prirodzene vyskytuje v krillovém oleji pomáha udržať dlhodobú čerstvosť a stabilitu omega 3 mastných kyselín.

* Pancierovka krillová je druhom planktónu hojne sa vyskytujúcej v oceánoch okolo Antarktídy. Živí sa morskými riasami, ktoré produkujú omega-3 mastné kyseliny. Tie sa potom v ich telách akumulujú a sú následne extrahované vo forme oleja. Riasy sú tiež prirodzeným zdrojom astaxantínu, ktorý prepožičiava oleji jeho typickú červenú farbu. Vzhľadom k tomu, že Antarktický krill rastie veľmi rýchlo, stojí na samotnom dne potravinového reťazca a vyskytuje sa len v najčistejších vodách Antarktídy, nie je ohrozený zvýšenou koncentráciou nahromadených kontaminantov, ktorou sú ohrozené morské ryby (a teda aj potenciálne produkty z rybieho oleja).

Na čo by sme si pri výbere omega 3 NMK mali dávať pozor? 

Kvôli možnej kontaminácii rýb by sme si mali vyberať len tie najkvalitnejšie výrobky, v ktorých sú obsiahnuté omega 3 NMK získané len z voľne žijúcich rýb, ktoré nie sú umelo a tepelne spracované. Alebo môžeme využiť omega 3 z iných zdrojov ako sú ryby, ktoré sú viac šetrnými k životnému prostrediu a bez prípadnej kontaminácie, napríklad antarktický krill.

Mali by sme vyberať atlantický olej, v ktorom sú omega 3 NMK viazané na fosfolipidy, ktoré zaručujú lepšie využitie mastných kyselín EPA a DHA, a ich cielenú distribúciu priamo do príslušných tkanív. Potom je organizmus schopný omega 3 NMK efektívnejšie biologicky využívať, než je tomu u doplnkov stravy rybieho pôvodu. 


Obsah balenia: 60 kapsúl/ 50g (30 dávok)

Zloženie: Olej z pancierovky krillovej (Euphausia superba) - kôrovec, hovädzia želatína, zvlhčujúce látky (glycerol a sorbitol), voda, aróma (ethylvanilin).

VÝŽIVOVÉ HODNOTY
Denná dávka 2 kapsuly
Olej z antarktického krillu 1,5 g (2,0 %)
Omega 3 318 mg  
DHA (kyselina dokosahexaenová) 82 mg  
EPA (kyselina eikosapentaenová) 178 mg  
Morské fosfolipidy 660 mg
Cholín 82 mg
Astaxanthín 100 mcg

Povolené zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ:

Podľa súčasnej legislatívy EÚ nie sme oprávnení uvádzať podrobnejšie informácie, ktoré by v nás mohli vzbudiť dojem zdravotného, ??alebo liečebného účinku. Nesmieme už uvádzať ani vedeckými výskumami dokázané účinky, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek.

DHA má povolené nasledujúce zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ - ak je v 100g a 100 kcal obsah DHA aspoň 40 mg:

  • prispieva k udržaniu normálnej činnosti mozgu, pri príjme 250 mg DHA denne
  • prispieva k udržaniu normálneho zraku, pri príjme 250 mg DHA denne
  • k udržaniu normálnej hladiny triglyceridov v krvi, pri príjme 2g DHA denne

DHA + EPA majú povolené nasledujúce zdravotné tvrdenia podľa platných nariadení EÚ - ak je v 100g a 100 kcal obsah DHA aspoň 40 mg:

  • hrá úlohu pre udržanie správnej hladiny krvného tlaku, pri príjme 3g DHA denne
  • prispievajú k udržaniu normálnej hladiny triglyceridov v krvi, pri príjme 2g DHA denne
  • prispievajú k normálnej činnosti srdca, pri príjme 250 mg DHA denne

Odporúčaná denná dávka:  

Dospelí: 2 kapsuly denne  

Nie je určené pre deti do 3 rokov. Tehotným a dojčiacim ženám odporúčame konzultovať celkové množstvo príjmu omega-3 so svojím ošetrujúcim lekárom či v našej odbornej poradni poradna@puravia.cz.


Krajina pôvodu: Česká republika 

Skladovanie: Skladujte v pôvodnom obale, v suchu pri teplotách 5-25°C. Ukladajte mimo dosahu detí.

Upozornenie: Jedná sa o doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Neobsahuje kofeín, lepok, konzervačné látky, farbivá ani cukor. Nadmerná konzumácia môže vyvolať laxatívne účinky. Doba expirácie vyznačená na obale. Tento produkt nie je určený k diagnostike, liečbe, liečeniu, alebo prevencií akejkoľvek choroby.


Výrobca: Neobotanics

Dodatočné parametre

Kategória: Omega 3 mastné kyseliny
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 1
Bez GMO: 0
Bez lepku: 1
Bez mléka: 1
Bez plastu: 0
Bez sóji: 1
Bio: 0
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 0
Pale: 1
Paleo: 1
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 0
Top produkty: 1
Vegan: 0
Vegetarian: 1
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka NEOBOTANICS® vám prináša vysoko kvalitné produkty plné živín, ktoré si vaše telo zamiluje. Ponúkaným doplnkom stravy môžete dôverovať, pretože sú založené na najnovších lekárskych a vedeckých poznatkoch, a na inovatívnych biotechnologických výrobných procesoch.