Doprava u objednávok nad 100 € je v rámci SR úplne ZADARMO!

Bragg Jablčný ocot, 946 ml

Tento nefiltrovaný a nepasterizovaný jablčný ocot patrí jednoznačne medzi prémiové produkty. BIO RAW vegánsky jablčný ocot od firmy Bragg je vyrobený fermentáciou ekologicky pestovaných BIO jabĺk, zachováva si tak všetky ich nutričné hodnoty. Výborne sa hodí k akémukoľvek jedlu, ochuteniu šalátu alebo zeleniny.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1206
€26,16
Bragg Jablčný ocot, 946 ml
Hlavní obrázek
CLEAN LABEL
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO
  • Vyrobený fermentáciou ekologicky pestovaných BIO jabĺk.
  • Nie je filtrovaný, varený alebo pasterizovaný, obsahuje vysoké množstvo živín.

Obsah balenia: 946 ml 

Zloženie: Koncentrovaný RAW jablčný ocot zriedený na 5% kyslosť.

Nutričné informácie:
analýza na 100 ml:  
Energia 0kj / 0Kcal
Tuky 0g
z nich nasýtené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 0g
z nich cukry 0g
Protéin 0g
Soľ 0g

Použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Na použitie v kuchyni je to všestranný pomocník. Od šalátového dresingu po osviežujúci nápoj.


Krajina pôvodu: USA

Skladovanie: Uchovávajte mimo priame slnečné žiarenie. 


Výrobca: Bragg

Dodatočné parametre

Kategória: Octy
Bez cukru: 1
Bio: 1
CLEAN LABEL: 1
Gaps: 1
Pale: 1
Paleo: 1
Raw: 1
Vegan: 1
Vegetarian: 1
Z celistvých potravin: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Výrobky značky Bragg sú vysoko kvalitné BIO vegánske produkty bez lepku, v RAW kvalite. Jeden z najznámejších výrobkov tejto firmy je jablčný ocot, ktorý je trendom už desiatky rokov nielen v USA. Jablčný ocot sa vyníma svojou kvalitou nielen v tom, že nie je filtrovaný a pasterlizovaný, ale navyše obsahuje vysoké množstvo živín. Lahodná chuť produktov sa skrýva v tajomstve jedinečného fermentačného procesu, ktorý využíva pestované živé kvasinky z kmeňov Saccharomyces cerevisiae.