🚚Týždeň DOPRAVY ZADARMO s Packeta a PPL Parcelshop pri nákupe nad 20 EUR. Viac info tu.

Tehotenský balíček 3. trimester a šestonedelí

Vaše tehotenstvo sa blíži do finále a vy, budúce mamičky, určite chcete urobiť pre zdravie svojho dieťatka maximum. V treťom trimestri dochádza k vývoju predovšetkým mozgu, zmyslov a pľúc dieťaťa, aby sa mohlo nadýchnuť po pôrode. A preto sme s pomocou našich odborníkov z oblasti funkčnej medicíny a farmácie zostavili špeciálny balíček, s ktorým získate najdôležitejšiu kombináciu doplnkov stravy podporujúcu zdravý vývin bábätka aj vaše pohodlie. S týmto balíčkom si naozaj môžete byť istá, že svojmu bábätku odovzdáte to najlepšie.
Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Nedostupné
Kód: 1134
€213,82 –8 % €196,62
Tehotenský balíček 3. trimester a šestonedelí
Hlavní obrázek
Akcia
€213,82 –8 %
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Starostlivo vybrané produkty patria medzi jedny z najkvalitnejších a maximálne vstrebateľných, teda ich telo lepšie využije a látky dodá tam, kam je potrebné. S týmto balíčkom získate maximálny efekt vďaka kombinácii starostlivo vybraných doplnkov stravy navyše za zvýhodnenú cenu.

Vitamín Code Multivitamín pre tehotné - Tento vitamínový koktail plný živín, minerálov a vitamínov pomáha udržať telo budúcej mamičky počas tehotenstva v perfektnej forme a predísť tak prípadnému deficitu z ich nedostatku. Unikátne zloženie z BIO ovocia a zeleniny, bez chemických prísad a tepelných úprav je navyše obohatené o zdraviu prospešné živé baktérie.

Dr. Formulated Probiotiká Prenatálne obdobie - Zdravie črevnej a vaginálnej mikroflóry má tiež vplyv na tehotenstvo. Probiotiká sú pre ženy obzvlášť prínosné, pretože mnoho rovnakých druhov mikroflóry v našich črevách je tiež prirodzenou súčasťou maternicového a vaginálneho mikrobiómu. Tieto vysoko kvalitné probiotiká sú navrhnuté špeciálne pre budúce mamičky. Obsahujú prenatálne Raw baktérie - 16 kmeňov s 20 miliardami CFU a navyše 115 mg prebiotickej zmesi a nemusia sa skladovať v chladničke.

Rosita Extra panenský olej z tresčej pečene - Vo vyvíjajúcom sa mozgu bábätka sa nachádza vysoké množstvo omega 3 mastných kyselín, presnejšie DHA, podporujúce jeho správny vývoj. Preto by sme mali dbať na vyšší príjem omega 3 nenasýtených kyselín. Extra-panenský olej Rosita je získavaný z voľne lovených tresiek z čistých nórskych vôd a spracovávaný za studena, čím si zachováva maximálnu kvalitu.

Kolagén s kyselinou hyalurónovou- Ako nastávajúca mamička by ste mali dbať na to, aby ste sa o seba starali zvnútra aj zvonku. Užívanie tejto kombinácie kolagénu s kyselinou hyalurónovou dodá vašej pleti žiarivý a mladistvý vzhľad, lesk vašim vlasom a taktiež zaistí hydratáciu. Tieto látky majú zásadný význam pre pohodu matky aj dieťaťa počas tehotenstva.

Magnézium malát - Horčík je počas tehotenstva dôležitý pre takmer všetky systémy vo vašom tele a taktiež pre vývoj dieťaťa. Tento minerál zohráva dôležitú úlohu v činnosti nervov a svalov a pomáha tiež pri vytváraní silných zubov a kostí bábätka. Tento 100% čistý produkt bez akýchkoľvek aditív poskytuje 400 mg horčíka v jednej kapsuli. Forma malát je vysoko vstrebateľná v tele a pri zvýšenom dávkovaní nespôsobuje hnačku.

RAW Protein Daily Nourish - čokoláda, 500 g - Bielkoviny sú dôležité pre správny rast tkanív a orgánov dieťaťa, vrátane mozgu. Pomáhajú tiež pri raste prsného a maternicového tkaniva počas tehotenstva. Tento proteín od Amazonia je nutrične vyvážený a lahodný rastlinný proteín, vyvinutý špeciálne pre tehotné i dojčiace mamičky. V jednej dávke nájdete 25 gramov bielkovín.

Dodatočné parametre

Kategória: Balíčky
Záruka: 24
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 0
Bez GMO: 0
Bez lepku: 0
Bez mléka: 0
Bez plastu: 0
Bez sóji: 0
Bio: 0
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 0
Odborník: 0
Pale: 0
Paleo: 0
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 1
Top produkty: 0
Vegan: 0
Vegetarian: 0
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: