Vážení zákazníci, zákaznícka linka bude od 5. 4. do 16. 4. v obmedzenej prevádzke. Pre kontakt s nami primárne využite e-mail: info@puravia.sk. Ďakujeme. 🔥Zľava 10 % na značku Global Healing! Využite naše aprílové akcie. Viac info tu.

Balíček silná imunita - MAXI

Balíček ODPORÚČA s zostavila pre vás Mgr. Eva Hájková, MBA.

S týmto cenovo zvýhodneným balíčkom podporíte svoju imunitu a stanete sa odolnejšími! Obsahuje unikátnu kombináciu vitamínov a doplnkov stravy podporujúce obranyschopnosť vášho organizmu. Vitamín C + Zn a Vitamín D3 + K2 našej vlastnej značky Puravia Labs sú výsledkom dlhoročných štúdií a skúseností a prinášajú tú najčistejšiu kvalitu a maximálny účinok. Krilový olej je jedným z vysoko biologicky dostupných zdrojov omega 3 mastných kyselín a svojimi účinkami perfektne dopĺňa ostatné produkty obsiahnuté v tomto balíčku. Quercetin je významný antioxidant zo skupiny účinných flavonoidov, vyskytujúci sa prirodzene napríklad v citrusových plodoch alebo listovej zelenine. Melatonín známy ako „hormón spánku“ reguluje denný a nočný cyklus v tele a je jednou z najprirodzenejších ciest k vášmu pokojnému spánku. Nečakajte až sa ozve oslabená imunita, buďte pripravení!

Položka bola vypredaná…
Dostupnosť Nedostupné
Kód: 1317
€196,52 –10 % €176,87
Balíček silná imunita - MAXI
Hlavní obrázek
€196,52 –10 %
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Lipozomálny vitamín C+ so zinkom
Hľadáte produkt, ktorý zaistí vášmu telu maximálnu vstrebateľnosť vitamínu C? Táto perla v porovnaní s inými produktmi zaručuje neuveriteľných 85-95% absorpcie tohto životabudiča. Kombinácia vysokého množstva zinku a lipozomálneho vitamínu C je presne to pravé pre podporu správnej funkcie imunitného systému.

Vitamín D3 + K2 v olivovom oleji
Hľadáte v tom neprebernom množstve prípravkov s vitamínom D taký, ktorý skutočne funguje? Tento produkt vyrobený na základe našich klinických skúseností má jedinečné zloženie. Také, ktoré inde nenájdete. Všetky ingrediencie sú najvyššej možnej kvality. Vitamín K2 vo forme MK7 podporuje vstrebávanie vitamínu D, má vyššiu biologickú dostupnosť a dlhší polčas rozpadu ako iné homológy tohto vitamínu. Stačí jedna jediná kvapka a vaše telo získa 500% dennej referenčnej hodnoty príjmu vitamínu D.

Antarctic krilový OLEJ, 590 MG
Tento vysoko kvalitný olej je jedným z najlepších zdrojov omega 3 mastných kyselín. Tie prispievajú nielen k udržaniu normálnej hladiny triglyceridov, ale aj normálnej činnosti srdca, k správnej hladine krvného tlaku, ale aj k udržaniu normálneho zraku. Antarctica kril olej sa vyrába z kôrovce pancierovky, narozdiel od rybieho oleja neobsahuje ťažké kovy a je vstrebatelnejší. Prirodzene obsahuje jeden z najsilnejších antioxidantov astaxantín, patriaci medzi karotenoidy.

CALM Magnesium + GABA + B6
Nedarí sa vám večer rýchlo zaspať a ráno sa cítite unavení? Vyskúšajte túto najlepšiu kombináciu horčíka bisglycinátu, neurotransmiteru GABA a vitamínu B6 na uvoľnenie a kvalitný výdatný spánok, ktorý je dôležitý pre vašu dobrú náladu a energiu ďalší deň. Relax, pohoda, spánok. To je nový Calm, ktorý vám pomôže vypnúť myšlienky na všetky starosti a pripraví vaše telo aj myseľ na pokojný spánok. Je to naša vlastná receptúra, ktorú vyvinula a zároveň je jej garantom funkčnosti a čistoty sama Mgr. Eva Hájková, MPH, MBA.

Dr. Formulated Quercetin Recovery
Quercetin patrí medzi flavonoidy, teda žlté farbivá, dávajúce rastlinám žiarivú farbu a vyznačujúce sa predovšetkým svojimi antioxidačnými schopnosťami. Táto vysoko účinná zmes obsahuje klinicky študovaný a certifikovaný Quercetin obohatený o zinok, polyfenoly zo zeleného čaju a kurkumy podporujúce správnu funkciu vášho imunitného systému. Kurkuma dlhá sa navyše postará o správny stav vašich kĺbov, činnosť pečene a tráviaceho systému.

Dodatočné parametre

Kategória: Imunita
Záruka: 24
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 0
Bez GMO: 0
Bez lepku: 0
Bez mléka: 0
Bez plastu: 0
Bez sóji: 1
Bio: 0
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 0
Odborník: 0
Pale: 0
Paleo: 0
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 0
Top produkty: 0
Vegan: 0
Vegetarian: 0
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: