Vážení zákazníci, zákaznícka linka bude od 5. 4. do 19. 4. v obmedzenej prevádzke. Pre kontakt s nami primárne využite e-mail: info@puravia.sk. Ďakujeme. 🔥Zľava 10 % na značku Global Healing! Využite naše aprílové akcie. Viac info tu.

Dojčiaca mamička a novorodenec- MAXI BALÍČEK

Vybrali sme produkty tej najvyššej kvality, čistoty a funkčnosti, aby ich telo maximálne využilo a zároveň nebolo zaťažené zbytočnými balastnými látkami. S týmto balíčkom za zvýhodnenú cenu získate maximálnu podporu správneho vývoja bábätka aj svojho zdravia.
Dostupnosť Skladom (>5 Ks)
Kód: 1136
€296,31 –10 % €266,68
Dojčiaca mamička a novorodenec- MAXI BALÍČEK
Hlavní obrázek
Akcia
€296,31 –10 %
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Vaše zdravie aj bábätká na prvom mieste. Tento nový balíček vám pomôže rýchlo sa zotaviť po pôrode a dopriať svojmu dieťatku tú najlepšiu výživu počas dojčenia. Aby vaše telo mohlo produkovať materské mlieko s dokonalou rovnováhou živín, čerpá tieto potrebné živiny z vašich vlastných zásob. Preto je potrebné dbať na ich dostatočný príjem. S touto kombináciou doplnkov stravy získate to najdôležitejšie pre doplnenie energie a podporu správneho vývoja aj budovania imunity dieťaťa. Produkty tej najvyššej kvality bez akýchkoľvek aditív sme vybrali s pomocou našich odborníkov z oblasti funkčnej medicíny a farmácie na základe najnovších poznatkov (a spätnej väzby od dojčiacich mamičiek). MAXI balíček obsahuje dva produkty pre dlhšiu dobu užívania, a preto odporúčame najskôr zakúpiť tento kompletný variant a následne dopĺňať balíčkom základným.

Pre bábätko

Vitamín D3 pre deti v bio olivovom oleji - Vitamín D ovplyvňuje činnosť nervového aj imunitného systému, tvorbu a rast nových buniek, stav kostí, zubov a svalových funkcií. Je nevyhnutný pre správny rast a vývoj detí, ktoré väčšinou trpí jeho nedostatkom. Tento produkt vznikol pod našou vlastnou značkou Puravia LABS, ktorej garantom je sama zakladateľka Puravia Mgr. Eva Hájková, MPH, MBA. Zaručuje veľmi vysokú biologickú dostupnosť, je bez obsahu plnidiel, GMO, laktózy, farbív a stabilizátorov. Kvalita je laboratórne testovaná a pravidelne kontrolovaná. Stačí 1 kvapka (400 IU) a splníte potrebnú dennú dávku vitamínu D u detí mladších ako 1 rok.

Smidge Infant probiotiká v prášku - Čím pestrejší mikrobióm, tým lepšia imunita. A nielen to, probiotiká podporujú zdravie tráviaceho systému a optimálny vývoj črevného mikrobiomu, ktorý je počas prvých rokov života zásadný. Tento šetrný a veľmi účinný prášok plný živých baktérií si bruško vášho bábätka zamiluje. Bol vyvinutý špeciálne pre potreby zažívacieho traktu dojčiat, neobsahuje žiadne alergény, chemické prísady ani kmene, ktoré produkujú D-laktát či baktérie spôsobujúce histamínovú intoleranciu.

Pre mamičku

Vitamín Code Multivitamín pre tehotné - Tento vitamínový koktail plný živín, minerálov a vitamínov pomáha udržať vaše telo v perfektnej forme a predísť prípadnému deficitu z ich nedostatku, aby vaše bábätko dostalo pri dojčení to najlepšie. Unikátne zloženie z BIO ovocia a zeleniny, bez chemických prísad a tepelných úprav je navyše obohatené o zdraviu prospešné živé baktérie.

Rosita Extra panenský olej z tresčej pečene - Vo vyvíjajúcom sa mozgu bábätka sa nachádza vysoké množstvo omega 3 mastných kyselín, presnejšie DHA, podporujúce jeho správny vývoj. Preto by sme mali dbať na vyšší príjem omega 3 nenasýtených kyselín. Extra-panenský olej Rosita je získavaný z voľne lovených tresiek z čistých nórskych vôd a spracovávaný za studena, čím si zachováva maximálnu kvalitu.

Kolagén s kyselinou hyalurónovou - Je dôležité dbať na to, aby ste sa o seba starali zvnútra i zvonku. Užívanie tejto kombinácie kolagénu s kyselinou hyalurónovou dodá vašej pleti žiarivý a mladistvý vzhľad, lesk vašim vlasom a tiež zaistí hydratáciu. Tieto látky majú zásadný význam pre pohodu matky aj výživu dieťaťa počas dojčenia.

RAW Protein Daily Nourish - čokoláda, 500 g - Bielkoviny sú dôležité pre správny rast tkanív a orgánov dieťaťa, vrátane mozgu. Pomáhajú tiež pri raste prsného a maternicového tkaniva počas tehotenstva. Tento proteín od Amazonia je nutrične vyvážený a lahodný rastlinný proteín, vyvinutý špeciálne pre tehotné i dojčiace mamičky. V jednej dávke nájdete 25 gramov bielkovín.

Magnesium malát - Horčík hrá dôležitú úlohu pri deaktivácii adrenalínu, čo je stresový hormón, ktorý narúša tvorbu materského mlieka. Tento minerál podporuje rast a vývoj novorodenca po celú dobu dojčenia. Je súčasťou stoviek enzýmových reakcií, ktoré sú nevyhnutné pre energiu, bunkový rast, činnosť nervov a svalov a pomáha tiež pri vytváraní silných zubov a kostí. bábätká. Tento 100% čistý produkt bez akýchkoľvek aditív poskytuje 400 mg horčíka v jednej kapsuli. Forma malát je vysoko vstrebateľná v tele a pri zvýšenom dávkovaní nespôsobuje hnačku.

Dodatočné parametre

Kategória: Balíčky
Záruka: 24
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 0
Bez GMO: 0
Bez lepku: 0
Bez mléka: 0
Bez plastu: 0
Bez sóji: 0
Bio: 0
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 1
Odborník: 0
Pale: 0
Paleo: 0
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 1
Top produkty: 0
Vegan: 0
Vegetarian: 0
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: