Vážení zákazníci, zákaznícka linka bude od 5. 4. do 19. 4. v obmedzenej prevádzke. Pre kontakt s nami primárne využite e-mail: info@puravia.sk. Ďakujeme. 🔥Zľava 10 % na značku Global Healing! Využite naše aprílové akcie. Viac info tu.

MSM 150g

MSM (methylsulfonylmethan) je organická vyskytujúca sa forma síry, ktorá sa nachádza v čerstvých surových potravinách. V dnešných potravinách, ktoré sa často pestujú v skleníkoch s umelým zavlažovaním, však nie je dostatočne zastúpený. Varením sa MSM poškodzuje, a aj vďaka tomu sa táto látka nášmu telu nedostáva.
Dostupnosť Skladom (>5 ks)
Kód: 1024
€3,20
MSM 150g
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
CLEAN LABEL = čisté a funkčné produkty
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Produkty vybrané a garantované odborníkmi
Expresné doručenie a produkty skladom
Expresné doručenie a produkty skladom
Špecializovaná poradňa ZADARMO
Špecializovaná poradňa ZADARMO

Obsah balenia: 15 g

Methylsulphonylmethan je prírodný doplnok stravy vhodný pri ťažkostiach s kĺbmi. Ide o organickú zlúčeninu síry. Prirodzene tvorí väzbu medzi bielkovinami vo vlasoch, koži, kĺboch, šľachách a chrupavkách. Prášok má neutrálnu vôňu a chuť.

MSM pochádza zo síry uvoľnenej z mikroskopických planktónov do morskej vody. V plynnom stave reaguje s ozónom a ultrafialovým žiarením a vytvára tak Dimetylsulfát (DMSO) a DMSO2 známe ako MSM. MSM sa dostáva na zem v dažďovej vode.

Z organicky viazanej síry sa vytvára cenná aminokyselinu metionín (alebo príbuzný cysteín) a ďalšie anorganické zlúčeniny síry. Podobnú reakciu vytvárajú aj rastliny, kde sa metionín v malej miere vyskytuje.

Ľudský organizmus si sám tieto aminokyseliny nevie vyrobiť, preto ich musí prijímať v potrave. Prirodzene sa metionín vyskytuje okrem živočíšnych produktov hlavne v keli, karfiole, brokolici, šalátu, chaluhách, v cibuľi a vo veľkej miere v cesnaku.

Upozornenie: Neužívajte MSM súčasne s liekmi na riedenie krvi vrátane liekov na bolesť s obsahom kyseliny acetylsalicylovej.

Odporúčané dávkovanie: Začnite množstvom 1 - 1 čajovej lyžičky (max 3 g) a postupne navýšte na odporúčanú dennú dávku 1 - 2 čajové lyžičky (3 - 6 g). Rozmiešajte v cca 200 ml vody alebo obľúbenom nápoji.

Tip: Ideálne do smoothie alebo džusu s vysokým obsahom vitamínu C. Odporúčame pridať vitamín C v organickej podobe, ktorý zvyšuje vstrebateľnosť kolagénu.

Výživové údaje na 100 g:
Energia: 218 kJ / 52 kcal
Tuky: 0 g
z toho nas. masť. kys .: 0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 13 g
Soľ: <0,1 g
RP: 641 mg

Skladovanie: Skladujte v suchu a tme.

Zloženie: 100% MSM prášok (Methylsulfonylmethan)

V prípade otázok sa prosím obráťte na našu bezplatnú odbornú poradňu: poradna@puravia.cz alebo na naše sociálne siete Facebook a Instagram.

Upozornenie: Jedná sa o doplnok stravy. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Doba expirácie vyznačená na obale. Tento produkt nie je určený k diagnostike, liečbe, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby.

Dodatočné parametre

Kategória: Špeciálne doplnky stravy
Atypická doprava: 0
Bez cukru: 1
Bez GMO: 0
Bez lepku: 1
Bez mléka: 1
Bez plastu: 0
Bez sóji: 1
Bio: 0
CLEAN LABEL: 0
Deti: 0
Doporučujeme: 0
Dostupné na prodejně: 0
Gaps: 0
Keto: 0
Low carb: 0
Muži: 0
Novorodenci: 0
Pale: 0
Paleo: 0
Raw: 0
Seniori: 0
Športovci: 0
Tehotné a dojčiace: 0
Top produkty: 0
Vegan: 1
Vegetarian: 1
Z celistvých potravin: 0
Ženy: 0

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: